Schoenherstel en schoenreparatie / Onderhoudsmiddelen / Riemen / Tassen / Portemonnees / Naamborden / Stomerij / Sleutels / Leerreparatie / Slijpservice / Batterij service

Wat doen wij

Met ons team is Schoenmakerij Jan Geurts meer dan alleen een schoenherstelbedrijf. Natuurlijk repareren wij graag uw schoenen of passen deze aan. Maar we repareren ook leren kleding en vervangen ritssluitingen. Regelmatig onderhoud van schoenen verlengt de levensduur aanzienlijk en verhoogt het draagcomfort. We hebben een ruim assortiment onderhoudsproducten zoals schoensmeren, –spray en inlegzolen. Vanzelfsprekend leveren we ook veters in verschillende soorten, kleuren en maten. Ook hebben we ruime keuze aan riemen, tassen en portemonnees. U kunt bij ons terecht voor naamborden in verschillende stijlen en afmetingen. We zijn een inname en afgiftepunt voor de stomerij en ook maken we sleutels.

Bij ons bent u ook aan het goede adres om uw koopcel batterijen te laten vervangen. Of het nu horloges, afstandsbedieningen of andersoortige elektronische producten zijn. Wij vervangen de batterijen uiterst zorgvuldig en met top kwaliteit batterijen zodat u weer voor lange tijd geholpen bent.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.