Schoenherstel en schoenreparatie / Onderhoudsmiddelen / Riemen / Tassen / Portemonnees / Naamborden / Stomerij / Sleutels / Leerreparatie / Slijpservice / Batterij service

Over Schoenmakerij Jan Geurts

In de tijd dat de winkels in Dieren vooral ten zuiden van het spoor waren gevestigd werkte Jan Geurts al in de schoenenbranche. Nadat hij het vak had geleerd heeft hij tot 1972 bij schoenhandel Hoevers in de Kruisstraat gewerkt. Daarna reisde hij dertien jaar iedere dag naar Arnhem om als filiaalhouder een schoenmakerij te runnen. Na veel wikken en wegen kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en opende hij op 14 mei 1985 samen met zijn vrouw Annie een schoenmakerij in de Spoorstraat in Dieren. Vanaf het begin waren natuurlijk ook onderhoudsmiddelen te koop. Lang was de schoenmakerij niet in de Spoorstraat gevestigd, want na ruim een jaar kwam een grotere winkelruimte op het Callunaplein beschikbaar. Dit is de plek waar de schoenmakerij nog steeds is gevestigd. Inmiddels is Jan de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd. Samen met Annie is hij echter nog heel regelmatig in de schoenmakerij te vinden. Het contact met de klanten en de liefde voor het vak willen ze beiden nog helemaal niet missen. Gelukkig staan Jan en Annie er niet alleen voor. Al bijna twintig jaar werkt Theo Arts bij de schoenmakerij. Als allround schoenhersteller is hij een van de vertrouwde gezichten van het team. Erwin van Til werkt minder lang bij schoenmakerij Jan Geurts maar heeft wel ruim vijfentwintig jaar ervaring als gediplomeerd schoenmaker. Bijzonder is dat zijn vader, maar ook zijn opa met veel plezier hetzelfde beroep hadden. Al bijna dertig jaar staat het team van Schoenmakerij Jan Geurts iedere dag klaar voor haar klanten. De combinatie van vakmanschap, klantvriendelijkheid en liefde voor het vak maken van iedere klant een koning.

Jan Geurts

Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij Jan hoog in het vaandel. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de schoenmakerij: van inkoop tot verkoop en het herstellen van schoenen.

Annie Geurts

Naast de administratieve taken van de schoenmakerij voert Annie de reparaties van lederen kleding uit. De contacten met de klanten wil ze voor geen goud missen.

Erwin van Til

Zijn opa was schoenmaker, zijn vader was schoenmaker en Erwin is inmiddels zelf ook al weer 25 jaar gediplomeerd schoenmaker. Liefde en plezier voor het vak maken hem de vakman die hij is.

Theo Arts

Theo geeft klanten vakkundig advies over reparatie en onderhoud. Daarnaast voert hij alle reparaties uit. Hij maakt al bijna 20 jaar enthousiast deel uit van het team.over-ons-1